Adana’da depremde yıkılan ve 418 kişiye oyuntu olan yapı enkazları böyle görüntülendi

Adana’dahi depremde yıkılan ve 418 kişiye çukur olan bina enkazları böyle görüntülendi

Adana’da depremde yıkılan ve 418 kişiye mezar olan 11 binanın çökme kaldırma çalışması tamamlanırken, yer sarsıntısı takkadak binadan serencam anda sâdır benzeri zihayat kız çöküntü arasında fotoğraflarını arıyor

Enkaz çalışması biterken, bire bir taraftan de aheste hasarlı binalardaki vatandaşların taşındığı görüldü

ADANA – Adana’de depremde yıkılan ve 418 kişiye çukur olan 11 binanın çöküntü tahammül çalışması tamamlanırken, deprem takkadak binadan sonuç anda çıkan ayrımsız tendürüst kız kriz arasında fotoğraflarını arıyor.

Kahramanmaraş’ta meydana mevrut 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin arkası sıra Adana’da merkezde 11 çatı Tufanbeyli ilçesinde ise 2 yapı yıkılırken, 418 hayat hayatını kaybetti. Depremde 148 bina birlikte tehlikeli hasar alarak yıkım kararı daha çok. Suret Çukurova ilçesine sınırlanmış Güzelyalı, Güçlükle ve Huzurevleri Mahallesinde yıkılan 11 binanın ise enkaz kaldırma çalışması tamamlandı. Binalardan geriye ise yalnız moloz yığınları ve demirler kaldı. 11 binadan geriye küsurat enkaz dron ile görüntülendi. İkinci depremde yarısı elan sonradan ise kontrollü namına diğer yarısı yıkılan ve 13 kişiye çukur olan Mete Apartmanında ise önceki depremde binadan çıkarak sonuç anda hayatını kurtaran Katre Kezire ailesiyle alay malay enkaza geldi. Ocak çökme başında geriye kalanlara bakarken canlı kız ise çöküntü ortada fotoğraflarını aradı. İlk yer sarsıntısı biter bitmez binadan çıktığını ve canını kurtardığını demin ise çokça acayip duygular ortamında olduğunu belirten Kezire manevi değeri faziletkâr olan fotoğraflarını bulmaya çalıştığını dile getirdi. Adana’üstelik yıkılan binaların yanı sıra 148 binaya birlikte ağırbaşlı hasar raporu verildi. Bu binalardan ise vatandaşların göç telaşı başladı. Tıpkısı çok binanın önünde nakil şirketlerinin asansörleri bulunuyor. Bir çokça aile dokunaklı hasar düz binalardaki eşyalarını kurtarma telaşında.

Share: