1969 Bilecik Spor Kulübü’nü kayyuma gitmekten kurtardı

Bilecikli iş insanı ve kulübün bozuk başkanı İsmail Cinoğlu 1969 Bilecik Spor Kulübü’nü kayyuma gitmekten kurtardı.

6 yılın arkası sıra Bayırköyaspor’un cümle haklarını devretmesiyle Bölgesel Saftirik Lig’de uğraş eden 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ulvi Muyşin, geçtiğimiz kamer maddi imkansızlıklardan dolayı görevinden incizap etmişti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında takım maharet yıldız bilimi ve ara sıra futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle takımdan ayrılmıştı. Küsurat futbolculara U16’dan tıpkısı kaç oyuncu berkitme edilerek 2 hafta sahaya bu şekilde çıkıldı. Hatta 2 hafta takımın başında rezerv kulübünde çalıştırıcı yerine yönetimden bir kişi bundan sonra. Yaşanan bu olumsuzlukların arkası sıra kurultay kararı düzlük kâin yönetim geçtiğimiz hafta kulüp binasında toplandı. Toplantıya, idare harici 3 sevimli katılırken, bu sahipsizliğin hangi büyüklüğünde amal acısı olduğu gözler önüne serilmişti. Çokluk sağlanamaması ve aday çıkmasından kongre bu pazartesiye ertelendi.

1969 Bilecik Spor Kulübü’nü kayyuma gitmekten kurtardı

Bilecikli hareket insanı ve kulübün söylence başkanı İsmail Cinoğlu yaşanan bu olaylara duyarsız kalmayarak, pazartesi haset kulübün kayyuma atanmaması amacıyla aday olacağı açıkladı. Cinoğlu, bu bayrağı yere düşürmemek, takımda yaşanan kamu olumsuzluklara rağmen geçmiş yıllara olduğu kabilinden bu seferde takıma topluluk çıkacağı söyledi.

Öte yandan Cinoğlu, önceki sezonlarda 4 sene riyaset yaparken, takımın Bilecik 1. Idmansız Lig’bile namaglüp böke yapıp, 2 yol dahi BAL play-off oynattı. – BİLECİK

Share: