İZVAK heyeti, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi musahabe etti

İzmir’in profesyonel futbol kulüplerinin başkan ve temsilcileri, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfının (İZVAK) öncülüğünde, Türkiye Ayak Topu Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi müzakere etti.

İZVAK’tan yapılan açıklamada, ziyarette TFF Umumi Heyet Üyesi Talat Papatya’nın bile saha aldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine düzlük sunulan Mehmet Büyükekşi, TFF genel müesses öncesinde İzmir’üstelik yaptığı sunumdaki projelerin çoğunu hayata geçirdiklerini kaydetti.

Çalışmalara devam ettiklerini tamlayan Büyükekşi, “Fakat henüz yapılacak çokça işimiz var. Alay Malay faaliyet kültürüne ve bunun muvaffakiyet getirdiğine temas ant inandım. Kulüplerimize soy yaratmak üzere mütenevvi projeler üzerinde çalışıyoruz. Andıran zamanda İzmir’e gelip İzmir kulüplerinin çalışmalarını, özellikle tesisleşme ve altyapı çalışmalarını yerinde sarmak istiyorum. Bu çalışmalara elan çok katkıyı pekâlâ sağlarız, elbet henüz yarayışlı oluruz, bunları gelişigüzel değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

İZVAK Başkanı Uca Erten de İzmir’birlikte, kulüpler ortada iş birliği ve dayanışma ortamı geliştirdiklerini vurgulayarak, “Değerli kulüp başkanlarımızla el ele vererek böyle tıpkı dönemin öncülüğünü fethetmek hava donör. Sayın Federasyon Başkanımıza, İzmir’e verdiği değer ve güç çabaları üzere çok teşekkür ederiz. En gücük sürede kendisini İzmir’da konuk etmekten mutluluk duyacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Share: