TTSO’da dümen değişti, Erkut Çelebi ile komutan oldu

Trabzon Ticaret ve Uran Odası’nda (TTSO) seçme süreci tamamlandı. Erkut Çelebi TTSO Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi.

Trabzon Tecim ve Endüstri Odası’nda (TTSO) yapılan çığır komiteleri ve sedir üyeleri seçimlerinin peşi sıra zaman yapılan yönetim kurulu seçiminde Erkut Çelebi yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

TTSO umumi heyet başkanlığı üzere turuncu listelerde Erkut Çelebiile parafin listelerde Suat Hacısalihoğlu; meclis başkanlığı için ise turuncu listelerde Şadan Muazzez ile beyaz listelerde Ekrem Çapkınoğlu yarıştı.

Yapılan seçme sonrası kazanan turuncu listenin adayları oldu.

Seçimin arkası sıra açıklamalarda kâin TTSO yeni Başkanı Erkut Çelebi, “Cumhuriyet Altını Bayramımızı kutluyorum. Zaman geldiğimiz noktada 79 meclis üyemizle bitmeme edeceğiz. Öncelikle şunu inandırmak istiyorum. Tanrı aldangıç kuranların yer hayırlısıdır. Intihap kurulundaki benzeri arkadaşımızın şüphesinden yağlık fark ettik. Eğer farketilmeseydi biz burada olmayacaktık, türe etmeyenler burada olacaktı. Bu Trabzon’a yakışmaz. Trabzon’da atalarımızdan öğrendik. Allah razı olsun. Bize 50 dirilik ile geliyorduk. Bize destek veren, arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bu Trabzon’dur. Bizde bunları tebrik kartı ediyoruz. Bilsinler kim tığ buraya işlemek amacıyla geliyoruz. Bütün alay malay çalışacağız” ifadelerini kullandı. – TRABZON

Share: