İngiltere Afiyet Bakanlığıyla BioNTech, amansız hastalık aşısı üzere katılım yapacak

İngiltere Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, zaman BioNTech ile mRNA bazlı amansız hastalık aşısı için iştirak yapacağını duyurdu. Ortaklıkla bu arada İngiltere’de 2030 yılına kadar 10 bin amansız hastalık hastasının mRNA bazlı kişiye özel amansız hastalık aşısı içeren tedaviyi, açılacak araştırı geliştirme merkezleri yoluyla alacağı tabir edildi.

İngiltere Afiyet ve Içtimai Hizmetler Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada “İşbirliği, yıpranmamış tıpkı araştırma ve ihya merkezi vasıtasıyla 2030 yılına kadar İngiliz hastalara 10 bin kişiselleştirilmiş tedavi sunmayı amaçlıyor. Kullanılmamış katılım, amansız hastalık ve bulaşan hastalık aşıları üzere kişiselleştirilmiş bağışıklık tedavisi klinik deneylerini hızlandırmaya apotr olacak” denildi.

İLK KLİNİK DENEYLER AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAKİngiltere Afiyet ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Steve Barclay ile BioNTech beyninde bugün imzalanacağı belirtilen ve ‘tarihi’ kendisine nitelendirilen antant zaptının detaylarına göre, amansız hastalık hastaları amansız hastalık aşıları gibi kişiselleştirilmiş mRNA tedavilerini araştıran klinik deneylere erken muvasala elde edecek ve rastgele telkih, hastaya hususi olacak. Bakanlık geçmiş klinik deneylerin sunu er bu yılın Ağustos ayında başlayacağını vurguladı.SAĞLIK ARAŞTIRMA GELİŞTİRMELERİNE 20 MİLYAR POUND AYRILDISağlık Bakanı Barclay ortaklıkla ilgili şunları kaydetti;”Kanser tespit edildiğinde bicik, akciğer ve pankreas kanseri bile karışma oluşmak amacıyla gibi olan yer ferah tedavilerin kabil olan yeryüzü bodur sürede yapılmasını sağlamalıyız. BioNTech, Kovid-19 aşısı konusunda dünyaya önderlik etmeye koruyucu oldu ve ilmî feyiz, yenilikçilik ve en üst bilimsel teknolojiye olan bağlılığımızı paylaşarak onları, kanser aşıları üzerinde gelişigüzel çalışacak bire bir antant üzere dört dörtlük ortaklar haline getiriyor.Bu uyuşma, hükümetin araştırma ve ihya harcamalarını yılda 20 milyar pounda emisyon taahhüdüne dayanıyor ve İngiltere’nin yenilikçi şirketlerin araştırmaya yatırım yapması, bakir tedavileri denemesi ve hastaları henüz etkin bir şekilde tedavi etmesi üzere dünyanın sunma fosforlu yerlerinden biri olmaya devam ettiğini gösteriyor.”PROF DR MERAM ŞAHİN: ACUN ÇAPINDA ŞIŞKO NAMINA YÜZ MİLYONLARCA İNSANI ETKİLEYECEKBioNTech’in anlaşmayla alay malay İngiltere’dahi araştırma ve geliştirme merkezleri ve ofisleri açacağının şeş çizildi. BioNTech Kurucusu ve CEO’su Prof Dr Murat Delicesine ortaklıkla ait şunları kaydetti;”Ulusal Sağlık Servisi (NHS), yüksekokul, düzenleyici kurum ve hür teşebbüs yaşıt teşekkül edecek şekilde gelişigüzel çalıştığı amacıyla İngiltere, Kovid-19 aşılarını bu kadar acul benzeri şekilde başarıyla (halka) ulaştırdı. Bu itilaf, Kovid-19 salgınından alınan derslerin benzeri sonucudur. Cümle tıpkı maksat üzere sorunsuz ayrımsız şekilde birlikte çalışırsa merhem ihya, kestirme yolları kullanmadan hızlandırılabilir. Bugünkü konvansiyon, kanser hastaları için aynısını yapmaya kararlı olduğumuzu gösteriyor. Hedefimiz, 20 yılı fazla süredir araştırdığımız teknolojileri kullanarak muafiyet tedavileri ve aşıların gelişimini hızlandırmaktır. İşbirliği, acun çapında şişman namına yüz milyonlarca insanı etkileyen muhtelif kanser türlerini ve bulaşan hastalıkları kapsayacak. Muvaffakiyetli olursa bu işbirliği, hastalar amacıyla sonuçları düzeltme ve İngiltere ile dünya çapında bulaşan hastalıklara cebin yenilikçi aşıların beraberinde kanser muafiyet tedavileri paketimize erken erişim terazi potansiyeline sahiptir.”

Share: